Ένα καλοκαίρι γεμάτο παιχνίδι, δημιουργία και συμπερίληψη!
Το Summer Day Camp της δράσης Action for Kids with Disabilities επιστρέφει για ακόμα μία χρονιά με ένα πρωτότυπο, δημιουργικό και δωρεάν θερινό πρόγραμμα, ειδικά σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες κάθε παιδιού με αναπηρία.
Από την Τετάρτη 18 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 18 Ιουλίου, παιδιά με αναπηρία, ηλικίας 6 έως 14 ετών θα έχουν την ευκαιρία να αθληθούν, να παίξουν, να αναπτύξουν τη φαντασία τους και να εκφραστούν δημιουργικά συμμετέχοντας καθημερινά στις δραστηριότητες του Camp.
Καθημερινά, 09:00–13:00, το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
• εικαστικά εργαστήρια
• χορό
• ψυχοκινητικά παιχνίδια
• προσαρμοσμένες αθλητικές δραστηριότητες
Στόχος μας είναι η ενίσχυση της δημιουργικότητας, της σωματικής έκφρασης και της κοινωνικής ένταξης, σε ένα χαρούμενο και ενθαρρυντικό περιβάλλον που προάγει τον σεβασμό, την ενσυναίσθηση και τη συνεργασία.
Το Camp πραγματοποιείται στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος και στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλλιθέας από το Sports Excellence | Τμήμα Αθλητικής Αριστείας της Α’ Πανεπιστημιακής Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής,ΕΚΠΑ, το οποίο λειτουργεί με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), σε συνεργασία με το Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) και το Δήμο Καλλιθέας.
Ένα καλοκαίρι διαφορετικό. Ένα καλοκαίρι για όλα τα παιδιά.